Aplikacija EMobility čini vaš život lakšim

Preuzmite danas da vidite zašto

Sve o aplikaciji Emobility

Ako stalno razmišljašte o tome kako ponuditi besprekorno korisničko iskustvo, niste sami. Nakon meseci istraživanja korisnika i razvoja dizajna, spremni smo da vam pokažemo naša poboljšanja Android i iOS mobilnih aplikacija. Kako vreme prolazi, tako i mi dobijamo više povratnih informacija od korisnika i bolje razumemo vaše potrebe, tako da je konstantno usavršavamo i razvijamo rešenja koja teže opštem poboljšanju korisničkog iskustva.

Uvođenjem ekrana početnog menija sa glavnim prečicama (skeniranje QR koda na punjaču, Omiljene lokacije, Pretraga punjača na mapi), pružili smo jasne ulazne tačke. Dali smo upustvo vozaču električnig vozila jasno uputstvo o tome šta prvo da uradi. Preoblikovali smo ekran za prikaz podataka tokom punjenja i uveli interaktivnost. Izborom jednostavnog ili naprednog pregleda, korisnik postaje učesnik u procesu otkrivanja, a ne samo pasivni posmatrač.

Krajnji cilj korisnika pri korišćenju informativnih grafika je da nauče nešto, a sa obogaćenim vizualima dajemo im kontekst o onome što se dešava na terenu. Opisane prednosti su samo delovi onoga što će se nazivati Nova era u mobilnim aplikacijama kompanije Spectra.

Pronađite odgovarajući punjač

Pretražite sve lokacije za punjenje na putu i pronađite one koje odgovaraju vašem automobilu.

Počni punjenje

Kada pronađete pravo mesto za punjenje, jednostavno izaberite lokaciju za punjenje na mapi i odaberite kompatibilni konektor na kojem želite da punite.

Pratite svoju sesiju punjenja uživo

Proverite svoj trenutni status sesije punjenja, potrošenu energiju i brzinu punjenja u realnom vremenu. Možete da zaustavite ili produžite sesiju punjenja u pokretu ako se vaši planovi neočekivano promene.

Pogledajte svoje prethodne sesije

Dobijte sve detalje o vašim prošlim sesijama naplate na jednom mestu, uključujući račune za sesije koje se plaćaju.

Kontaktirajte našu korisničku podršku

U slučaju bilo kakvih problema, samo ste jedan klik od naše podrške.

Moje vozilo

Unesite vaše vozilo kako bi dobili peronalizovanu uslugu

Razlozi zbog kojih će vam se svideti

Emobility u brojevima

0
Dostupnih punjača u roamingu
0
Aktivnih korisnika
0
Potpuno integrisanih proizvođača punjača
Preuzmite odmah
Preuzmite odmah

MAPA PUNJAČA

Ovde možete izabrati lokaciju i punjač.

Klikom na prikaži cene možete videti cenu punjenja izabranog konektora. Svaki konektor u aplikaciji prikazuje cene punjenja.

Title of the document

Opšti uslovi korišćenja usluga punjenja i aplikacije Emobility Spectra

OPŠTI USLOVI KORIŠĆENJA EMOBILITY USLUGA Doo „SPECTRA“ Novi Sad V_03_2024_1