Spectra d.o.o. je partner  svetskog brenda Vodafone Automotive, koji  je novo ime za Cobra Automotive, pripajanjem Cobra grupe u avgustu 2014. Ovi visokotehnološki sistemi zaštite vozila kombinuju Cobra Automotive 40 godina staro nasleđe u domenu bezbednosti i telematike, sa Vodafone Automotive iskustvom i ugledom kao vodećim svetskim telekomunikacijskim brendom.

VodafoneAutomotive je vodeći provajder povezanih proizvoda i usluga – koje uključuju In-car telematiku, praćenje ukradenog vozila i upotrebu rešenja u skladu sa odredbama osiguravajućih kompanija – za flote vozila, za proizvođače vozila, kao i za provajdere usluga logistike i osiguravajućih društava. Više na linku Vodafone Automotive

Spectra d.o.o.  pruža više povezanih usluga zaštita automobile, i to za više modela, i za više proizvođača u više zemalja nego bilo koji drugi provajder.

Naši Panevropski OEM klijenti sistema satelitskog praćenja i lociranja ukradenog vozila uključuju poznate brendove brendove kao što su Porsche, Mercedes, Yamaha i drugi.

Spectra d.o.o. osim navedenog nudi i niz drugih Vodafone Automotive oprobanih proizvoda koji sadrže parking senzore, alarme i uređaje za GPS praćenje vozila. Naša kompanija je deo velike Vodafone porodice koja obuhvata servisno područje od 56 zemalja sveta. Ova pozicija nam omogućava razmenu i upravljanje pravim informacijama, aplikaciji rešenja u bezbednosti i zaštiti vozila, što nam svima nudi posebnu, bezbednu i personalizovanu mobilnu realnost.

Imate pitanje?

Popunite kontakt formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku!