Osnovni zadatak sistema ozvučenja je da u slučaju požara ili povrede prostora od strane trećeg lica upozori prisutna lica i ukaže im na potencijalni problem. U slučaju normalnih aktivnosti unutar i oko objekata sistemi ozvučenja mogu se koristiti za reprodukciju ambijentalnog muzičkog materijala i emitovanje reklamnih poruka.

Sistem ozvučenja može se brzo i jednostavno povezati sa postojećim sistemom za dojavu požara, video nadzor, kontrolu pristupa bez obzira na proizvođača opreme.

Možemo da Vam izradimo projekte i izvedemo radove po konkretnom zahtevu za poslovne objekte, hale, škole, hotele, kao i za spoljne ambijente kao sto su igrališta, stadioni, amfiteatri i sl.

Mi vam nudimo rešenja koja se sastoje od najkvalitetnijih zvučnika, pojačala, mikseta, plejera, mikrofona i drugih audio komponenti vrhunskih svetskih proizvođača. Naši sistemi su fleksibilni i dozvoljavaju obraćanje uživo, putem mikrofona, kao i reprodukciju snimljenog materijala preko CD/DVD uređaja, FM tjunera i različitih multimedijalnih plejera.

Nudimo Vam i servisne preglede i održavanje i konsalting prilikom usaglašavanja sa novim Zakonom o privatnom obezbeđenju koji reguliše ovu oblast.

Više o zakonskim propisima možete pročitati OVDE.

NAŠI PARTNERI

Imate pitanje?

Popunite kontakt formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku!