Spectra d.o.o. će Vam izraditi projektnu dokumentaciju sistema tehničke zaštite, vodeći računa o zakonskim normama, ali uvažavajući ekonomski prihvatljive okvire Vaše investicije. Spectra d.o.o. je direktan uvoznik različitih i brojnih sistema tehničke zaštite za objekte i vozila, te su naši inženjeri i tehničari svakodnevno informisani od strane stručnih timova proizvođača o svim detaljima projektnih rešenja i najnovijim tehničkim dostignućima opreme na svetskom tržištu.

Izrada projekta je najvažnija faza Vaše investicije, zato obratite posebnu pažnju na izradu projektne dokumentacije. Dobar projekat potvrđuje narodnu izreku “dobra organizacija je pola posla”. Loš projekat donosi Vam probleme, zastoje i povećane troškove u sledećim fazama realizacije posla, najpre u fazi izvođenja radova, a na posletku i prilikom korišćenja sistema tehničke zaštite. S obzirom da je Spectra d.o.o. inženjering kompanija, to znači da: projektujemo, izvodimo radove na instalaciji, direktni smo uvoznici opreme koju preporučujemo i ugrađujemo, održavamo sistem, posedujemo rezervne delove i pokrivamo garantni period.

Usluge iz oblasti projektovanja koje Vam možemo pružiti su: projektovanje stabilnih sistema za detekciju i dojavu požara, projektovanje stabilnih sistema za gašenje požara, projektovanje sistema video nadzora, projektovanje sistema za zaštitu od provale, projektovanje sistema za kontrolu pristupa.

PRIJAVI SE NA NOVOSTI