Znanje je moć – Francis Bacon

Ovo je činjenica na osnovu koje se razlikuje uspešno poslovanje od neuspešnog. Obuke su važan deo svakog posla jer su direktno vezane za veštine pri radu, kao i za rukovođenje i upravljanje procesom rada. Obuke su spoj usvajanja tuđih iskustava i sticanja sopstvenih. Rezultat procesa obuke ima za cilj efektivnu primenu usvojenih znanja i iskustava u sopstvenom poslovanju.

Ukoliko ste zainteresovani da steknete nova znanja i veštine u projektovanju, instalaciji, programiranju ili održavanju sistema tehničke zaštite nekog od proizvođača čiji smo partneri u Srbij, prijavite se za neku od obuka u kalendaru ili nam pošaljite informaciju za koju oblast ili proizvod bi ste želeli da Vam organizujemo trening.

Obuke organizujemo periodično, uz učešće stručnih lica proizvođača ili samostalno, o čemu ćemo Vas pravovremeno obavestiti ukoliko nam pošaljete informaciju za koji proizvod ste zainteresovani. Takođe, organizujemo ih i po potrebi klijenta u “inhouse”  opciji. Obuke nisu trošak, već investicija. One su ulaganje koje doprinosi razvoju, te Vam se zahvaljujemo ukoliko ste zainteresovani da uložite svoje vreme i pažnju za neki od proizvoda iz Spectrine ponude, u cilju razvoja naše poslovne saradnje i obostranog poslovnog interesa.

Obuka zaposlenih

Osnovne obuke

Osnovne obuke se održavaju u unapred zakazanim terminima u slučaju da se prijavi dovoljan broj učesnika. Obuke izvode naši inženjeri .

Obuka zaposlenih

Napredne obuke

Napredne  obuke se održavaju u dogovorenim terminima. Potrebno je da posedujete odgovarajuća znanja.

Obuka zaposlenih

Zvanične obuke naših partnera

U skladu sa potrebama organizujemo zvanične obuke od strane proizvođača opreme. Za više informacija kontaktirajte nas.

Imate pitanje?

Popunite kontakt formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku!