Osigurajte autorizovan pristup vašim objektima i sprečite ugrožavanje Vaših poslovnih procesa

Kako da znate ko je i kada ušao u vaš objekat? Koliko se zadržao i gde je bio? Kako da lako odredite i kontrolišete ko će od vaših zaposlenih, posetilaca ili dobavljača imati pristup u određene delove vašeg objekta? Kako da znate koliko su vremena vaši zaposleni proveli na poslu, kada su došli i kada otišli?

Kontrola pristupa

Sistemi za kontrolu pristupa služe za nadzor i fizičku zaštitu objekata ili njihovih delova. Osnovni zadatak sistema je dozvola pristupa – ulaza ili prolaza – isključivo ovlašćenim osobama.

Kontrola pristupa je važan deo sistema tehničkog obezbeđenja, koji ne služi samo za prevenciju incidenata (provala, krađa i sl.), već i kao mehanizam kojim se kontrolišu svakodnevne aktivnosti zaposlenih, kako bi se ostvarila puna kontrola i povećala produktivnost.

Kontrolom pristupa u Vašem objektu možete kontrolisati prolazak zaposlenih, vozila ili posetilaca  kroz određena vrata ili ulaze u određene objekte ili prostorije.  Mogućnosti su takoreći neograničene, jedan od sistema koji su u našoj ponudi podržava do 256 geografski različitih lokacija, 3000 vrata po lokaciji i 300.000 identifikacija/kartica po lokaciji, što čini sistem od 768.000 vrata i 76,8 miliona korisnika, može da upravlja liftovima, rasvetom, grejanjem, da prepoznaje tablice i podiže rampe, može da se poveže sa ostalim bezbedonosnim sistemima, itd.

Vršimo projektovanje i izvođenje sistema za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena svih veličina kao i integraciju sa drugim sistemima tehničke zaštite.

Svoju ponudu baziramo na proizvodima kompanija koje su jedne od vodećih kompanija u svetu u oblasti kontrole pristupa i evidencije radnog vremena.

Nudimo Vam i servisne preglede i održavanje i konsalting prilikom usaglašavanja sa novim Zakonom o privatnom obezbeđenju koji reguliše ovu oblast.

Više o zakonskim propisima možete pročitati OVDE.

NAŠI PARTNERI

Imate pitanje?

Popunite kontakt formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku!