Zaštitite svoju imovinu

Jedan od najbitnijih sigurnosnih sistema je svakako protiv provalni alarmni sistem koji kontroliše nedozvoljeno prisustvo osoba na objektu bez fizičkog obezbeđenja ili je dodatna sigurnosna karika postojećem fizičkom obezbeđenju.

Šta morate znati kako bi odabrali pravi alarmni sistem?

Alarmni sistem počinje sa sigurnosnim senzorima. Oni čuvaju „stražu“, spremni da reaguju na određene situacije (npr. kad se otvore vrata, prozor, razbije staklo, itd). Kad senzor detektuje problem on na to upozorava alarmnu centralu (kontrolni panel). Kod nadgledanih sistema, alarmna centrala odmah signalizira Centru za nadzor, obično koristeći svoj ​​fiksni telefon ili internet vezu (GSM mobilni alarmni sistemi su sigurniji i ne zahtevaju fiksne linije!)

Centar za nadzor je ključ za Vašu sigurnost. Monitoring tim može odmah da obavesti Vas ili lokalne vlasti – Policiju ili Vatrogasce i to 24/7 .

Uređaji za sve lokacije i sve primene:

U našoj ponudi se nalaze veliki broj najrazličitijih modula i senzora. Generalno alarmni sistem se može podeliti i po oblastima koje se štite na:

  • Zaštita perimetra (okolna spoljna zaštita)
  • Zaštita neposredne okoline objekta
  • Zaštita unutrašnjosti objekta

Naša ponuda obuhvata uređaje i sisteme za zaštitu privatnih i javnih objekata svih veličina. Pored pravilnog izbora i dimenzionisanja protivprovalnog alarmnog sistema našim klijentima nudimo i usluge prcene rizika, planiranja, projektovanja i konsaltinga, kao i integraciju protivprovalnog alarmnog sistema sa drugim bezbednosnim sistemima.

Spectra  je zbog toga pažljivo odabrala proizvođače opreme-lidere na svetskom i  evropskom tržištu.

Nudimo Vam i servisne preglede i održavanje i konsalting prilikom usaglašavanja sa novim Zakonom o privatnom obezbeđenju koji reguliše ovu oblast.

Više o zakonskim propisima možete pročitati OVDE.

NAŠI PARTNERI

Imate pitanje?

Popunite kontakt formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku!