Serbian
Bosnian
Croatian
Macedonian
Serbian

Poštovane kolege arhitekte i projektanti Spectra d.o.o. Vam nudi pomoć kroz sopstveno iskustvo u projektovanju sistema tehničke zaštite, kao i gotova projektna rešenja. Zahvaljujemo Vam se ukoliko ste odabrali Spectra d.o.o. kao poslovnog saradnika na izradi Vaših projekata. Nudimo Vam ugovore o poslovno tehničkoj saradnji kojima ćemo realizovati zajednički poslovni interes.

Poštovane kolege instalateri Spectra d.o.o. Vam nudi saradnju kroz koju ćete ostvariti potpunu samostalnost u izvođenju radova na instalaciji, programiranju i puštanju u rad sistema tehničke zaštite i na taj način ostvariti maksimalni interes u svim fazama radova. Naš konstantan lager robe, vrhunske pouzdanosti u radu i povoljnih cena, takođe Vam omogućava konkurentnost na tržištu, uz maksimalno brzu realizaciju svakog Vašeg potencijalnog posla. 

Poštovani korisnici i vlasnici sistema tehničke zaštite Spectra d.o.o. Vam nudi sisteme tehničke zaštite koji imaju tzv. "open protocol" što Vam omogućava slobodu izbora prilikom odlučivanja ko će instalirati sistem, kao i izbor ko će ga održavati. U tom smislu imate našu punu tehničku podršku, da ostvarite mogućnost izbora konkurentnog ponuđača. Filozofija Spectra d.o.o. je da ste Vi poštovani korisniče vlasnik svog sistema tehničke zaštite, i da imate pravo na pristup i kontrolu nad svojim sistemom tehničke zaštite.    

Tehnička podrška Spectra d.o.o. odgovara na pozive svojih poslovnih saradnika, projektanata i instalatera, kao i na pozive krajnjih korisnika sistema tehničke zaštite. Naši inženjeri i tehničari pomoći će Vam u rešavanju problema savetom, intervencijom, obukom, dijagnozom ili zajedničkim, timskim pristupom problemu.