Serbian
Bosnian
Croatian
Macedonian
Serbian

Znanje je moć - ovo je činjenica na osnovu koje se razlikuje uspešno poslovanje od neuspešnog. Obuke su važan deo svakog posla jer su direktno vezane za veštine pri radu, kao i za rukovođenje i upravljanje procesom rada. Obuke su spoj usvajanja tuđih iskustava i sticanja sopstvenih. Rezultat procesa obuke ima za cilj efektivnu primenu usvojenih znanja i iskustava u sopstvenom poslovanju.

Ukoliko ste zainteresovani da steknete nova znanja i veštine u projektovanju, instalaciji, programiranju ili održavanju sistema tehničke zaštite nekog od proizvođača čiji je zastupnik za Srbiju Spectra d.o.o., pošaljite nam informaciju za koju oblast ili proizvod bi ste želeli da Vam organizujemo trening.

Obuke organizujemo periodično, uz učešće stručnih lica proizvođača ili samostalno, o čemu ćemo Vas pravovremeno obavestiti ukoliko nam pošaljete informaciju za koji proizvod ste zainteresovani. Takođe, organizujemo ih i po potrebi klijenta u "inhouse"  opciji. Obuke nisu trošak, već investicija. One su ulaganje koje doprinosi razvoju, te Vam se zahvaljujemo ukoliko ste zainteresovani da uložite svoje vreme i pažnju za neki od proizvoda iz Spectrine ponude, u cilju razvoja naše poslovne saradnje i obostranog poslovnog interesa.